Ik ben Iris: energiek, kritisch, niet bang om de vervelende vragen te stellen die anderen omzeilen, maar altijd met liefde en integriteit. Zorgzaam, maar niet ontzorgend: wars van oppervlakkigheid – ik ga voor de diepgang.

In individuele gesprekken stem ik me volledig af op jou en probeer met jou te zoeken naar voor jóu zinvol gereedschap in dit leven. Een verdiepend gesprek, waarna ik je met nieuwe tools de deur uit kan laten gaan, dat maakt me blij. Ik ben daarnaast een dynamische trainer, die continu verbinding zoekt met de groep. Ik kan er van genieten als een groep los komt en durft te delen.

De kortdurende trajecten spreken me enorm aan. Ik stel je in staat om snel inzicht te krijgen in jouw communicatiestijl en de punten waar je tegenaan loopt. Praktische, concrete tools geven je meteen de oplossingen waar je iets mee kunt. Dat geeft me energie, omdat jij daar meteen iets aan hebt. Geen lang traject, waarbij je vaker moet komen. Dat past niet bij mij en DISC.

Anderzijds houd ik ook graag contact met oud-deelnemers en hoor ik het graag als er nog vragen zijn. Inmiddels meer dan honderdvijftig individuele gesprekken en tientallen teamtrainingen verder, zie ik in ieder gesprek en elke training nog steeds de uitdaging om het beste uit jou en je team te halen.

 

 

Neem contact met me op

Van oudsher (2000) ben ik paramedicus – ergotherapeut. Hier is de basis gelegd voor het coachen van mensen. Sinds 2016 werk ik op de afdeling bedrijfsopleidingen van het Zuyderland ziekenhuis. Ik ben onder andere betrokken bij de ontwikkeling van ambitieuze medewerkers en leidinggevenden in alle lagen (potentials en Management Development).

In 2018 heb ik de DISC training gedaan. De positieve, constructieve manier om te kijken naar communicatie, sprak me enorm aan. In 2019 heb ik vervolgens een intensieve coachingsopleiding gevolgd volgens het model van Verbindende Communicatie. Dit gaf me de mogelijkheid om tijdens een DISC gesprek een verdiepingsslag te maken.

Privé
Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en een hond. Een volle bak gezelligheid en lawaai dus. Thuis de kapitein op het schip, maar ook daar probeer ik ruimte te maken voor creativiteit en bezinning. Zo ga ik graag uit eten, schrijf ik verhalen en zing in een bandje. Ik vind het leuk om te wandelen, liefst samen en hou van afwisselende vakanties. Geen plek is hetzelfde, net zoals ieder individu een andere kern heeft.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

“Iris kan verbinden en mede dankzij haar bereik je een prachtige teamspirit!”

"Onder haar inspirerende en energieke leiding geeft Iris je inzicht in je persoonlijke communicatiestijl en die van je teamgenoten. Ze creëert een interactieve en veilige omgeving waarin je verbinding met en begrip voor elkaar ervaart. Je leert beter samenwerken door te luisteren naar communicatie. Dit alles weet ze op een enthousiaste en ongedwongen manier vorm te geven."

"Iris luistert met oprechte interesse en nieuwsgierigheid waardoor mensen zich makkelijk voor haar openstellen. Ze weet de essentie te vatten en schuwt moeilijke vragen niet. Haar aanpak is ontmantelend, verfrissend en effectief."

“Ik was bij aanvang wat sceptisch, maar deze teamtraining heeft me van het begin tot het einde echt geboeid.”

"Een waardevol kijkje in de spiegel, alleen en samen."